Secretaresse (M/V/X)

Ben jij toegewijd, punctueel en heb je hart voor het juridisch vakgebied? Werk je graag in een klein team met betrouwbare collega’s? Solliciteer dan nu op de vacature secretaresse bij Alt Kam Boer advocaten.

 

Functie-inhoud

Als secretaresse ben je werkzaam voor alle advocaten bij ons kantoor Alt Kam Boer advocaten. Je stroomlijnt de administratieve processen die bij een rechtsgang komen kijken. Je richt dossiers in, zorgt dat alle stukken op het juiste moment bij de advocaat en rechtbank zijn. Je bewaakt de procesgang van de juridische zaken. Het zijn formele, administratieve handelingen die denkwerk vragen. Met jouw hulp komen onze advocaten voorbereid en op tijd aan bij de afspraken. Je ontvangt onze bezoekers en neemt telefoontjes aan. Aan jou om de klanten zich snel thuis te laten voelen bij ons kantoor. We hebben korte lijnen, werken nauw met elkaar samen en springen voor elkaar in als dat nodig is. 

Functie-eisen

Energiek, vrolijk, integer en zorgvuldig. Dat ben jij als persoon. Een aanpakker die vooruitdenkt. Jouw oog en gevoel voor detail zijn goed ontwikkeld. Samenwerken vind je leuk en gaat je goed af.  Herken jij je in dit profiel en voldoe je aan onderstaande criteria dan ontvangen we graag je sollicitatie!

 

  • Een afgeronde opleiding bij voorkeur op HBO niveau in administratieve of secretariële richting. Als je over een afgeronde MBO opleiding beschikt, hechten we waarde aan meer werkervaring;
  • Minimaal vijf jaar relevante ervaring bijvoorbeeld als juridisch secretaresse bij een civielrechtelijk advocatenkantoor, of voor advocaten in het bedrijfsleven of de overheid. Heb je ruime ervaring als secretaresse in een ander vakgebied, neem dan gerust contact met ons op;
  • De beheersing van de Nederlandse taal op een professioneel niveau, zowel mondeling als

schriftelijk;

  • Ruime ervaring met Microsoft Office (o.a. PowerPoint, Word, Excel, Outlook);
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar bij ons op kantoor.

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat uit:

  • Een salaris tussen de € 2.750 en € 3.000 bruto per maand voor 40 uur;
  • 8% vakantiegeld en 24 vrije dagen bij een 40-urig dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding conform de fiscale richtlijnen;
  • Mogelijkheid om aanvullende opleidingen te volgen.

Werken bij Alt Kam Boer advocaten betekent ook een gezonde werk-privé balans, flexibiliteit en de vrijheid om zelf je werkzaamheden in te delen.

We bieden je een dienstverband voor een jaar met de intentie tot verlenging. Ons kantoor is in Den Haag gevestigd.

Solliciteren

Lijkt dit verantwoordelijke takenpakket je op het lijf geschreven? Stuur dan je cv en motivatie naar vacature@altkamboer.com onder vermelding van de vacaturetitel. Neem voor meer informatie contact op met Frederique Prins, tel 06 53871908. Frederique vertelt je graag meer over de organisatie en de functie, ons aanbod en de selectieprocedure.

 

De kennismaking en selectieprocedure bestaat uit minimaal twee gesprekken en een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek. Het inwinnen van referenties kan deel uitmaken van het wervingsproces.

 

Kantoor info

Meer informatie over Alt Kam Boer advocaten vind je op www.altkamboer.com, Linkedin https://www.linkedin.com/company/alt-kam-boer-advocaten  en Facebook https://www.facebook.com/altkamboer

De eerste kennismaking

Gijs Blom, advocaat, is een van jouw toekomstige collega’s.  “Wij leveren graag een goede en snelle service aan onze klanten in een veeleisende omgeving. Daar is het secretariaat voor ons een  onmisbare schakel in. Teamwerk, samen voor de klant. Daar sta ik voor”.  Spreekt jou dit aan? Dan maak ik graag kennis met je.